Over mij

Hoi! Ik ben Bregje, een meisje met veel bruine krullen. Ik ben zo iemand die bij een begroeting niet weet of ze je een hand moet geven, een knuffel, of een zoen en als het dan een zoen wordt, of ik dan voor 1, 2 of 3 moet gaan. Ik fiets graag met de wind mee en ik word nog iets te enthousiast van dingen als dinostickers om mijzelf met een serieuze blik ‘volwassen’ te kunnen noemen. Aan de andere kant zit er stiekem een onwijze oma in mij en fantaseer ik over dingen als zelf een kip roosteren en een plaid punniken voor op de bank.

Terwijl ik mij door alle grote vragen des levens heen probeer te worstelen — zoals of ik echt mijzelf moet blijven of dat ik best wat meer Beyoncé kan zijn — probeer ik ook nog eens een briljant wetenschapper te worden. Waar de ervaren wetenschapper precies weet waar hij of zij mee bezig is, zet ik net mijn eerste babystapjes in de wondere wereld van de wetenschap. Verwacht dan ook geen gelikte praatjes of duidelijke toekomstplannen, deze blog gaat over mijn zoektocht en alle interessante dingen die ik daarin tegenkom.

Meer info over mijn onderzoek zelf kun je vinden op deze website.

Als je wilt lachen om mijn ongemakkelijke hoofd en het gebrek aan acteertalent, maar tegelijkertijd iets wilt leren over kantelpunten, dan is het volgende filmpje een aanrader:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *