Over mij

Hoi! Ik ben Bregje, een meisje met veel bruine krullen. Ik ben zo iemand die bij een begroeting niet weet of ze je een hand moet geven, een knuffel, of een zoen en als het dan een zoen wordt, of ik dan voor 1, 2 of 3 moet gaan. Ik fiets graag met de wind mee en lekker eten is mijn grootste hobby. Terwijl ik mij door alle grote vragen des levens heen probeerde te worstelen — zoals of ik echt mijzelf moet blijven of dat ik best wat meer Beyoncé kan zijn —  deed ik een PhD aan de Universiteit van Wageningen. In mijn PhD keek ik, heel breed gezien, naar de invloed van klimaatverandering op systemen met een kantelpunt. In deze post heb ik een poging gedaan het wat beter uit te leggen.

Deze website ben ik halverwege mijn PhD begonnen om mijn ‘avonturen’ vast te leggen. Schrijven is iets wat ik van kleins af aan gedaan heb en waarin ik mijn spreekwoordelijke ei kwijt kan. Schrijven is een soort van mijn yoga met baby geitjes, als je begrijpt wat ik bedoel. Op de Blog pagina kun je veel van de dingen vinden waar ik tegenaan liep in mijn PhD, en wat meer over de inhoud van mijn PhD onderzoek.

Inmiddels zijn de tijden waarin ik nog een student was voorbij en is Boltideas niet langer alleen een website, maar ook een heus bedrijf, met KvK-nummer en al.

Eén antwoord op “Over mij”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.