Over mij

Hoi! Ik ben Bregje. Ik fiets graag met de wind mee en lekker eten is mijn grootste hobby. Terwijl ik mij door alle grote vragen des levens heen probeerde te worstelen — zoals of ik echt mijzelf moet blijven of dat ik best wat meer Beyoncé kan zijn —  doe ik een PostDoc aan de Universiteit van Wageningen in de Water Systems and Global Change groep. Heel breed gezien probeer ik te onderzoeken hoe je keuzes die op het korte termijn gemaakt moeten worden, verbonden kunnen worden met doelen voor de lange termijn, waarbij onzekerheden als gevolg van klimaatverandering meegewogen worden. Op dit moment doe ik dat in een project waarin onderzocht wordt hoe de hoge zandgronden in Nederland klimaatadaptief ingericht kunnen worden.

Voordat ik aan de slag ging als PostDoc en lecturer, deed ik een PhD. In mijn PhD keek ik, heel breed gezien, naar de invloed van klimaatverandering op ecosystemen met een kantelpunt. In deze post heb ik een poging gedaan het wat beter uit te leggen.

Deze website ben ik halverwege mijn PhD begonnen om mijn ‘avonturen’ vast te leggen. Schrijven is iets wat ik van kleins af aan gedaan heb en waarin ik mijn spreekwoordelijke ei kwijt kan. Schrijven is een soort van mijn yoga met baby geitjes, als je begrijpt wat ik bedoel. Op de Blog pagina kun je veel van de dingen vinden waar ik tegenaan liep in mijn PhD, en wat meer over de inhoud van mijn PhD onderzoek.

Eén antwoord op “Over mij”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *