Over mij

Hoi! Ik ben Bregje, een meisje met veel bruine krullen. Ik ben zo iemand die bij een begroeting niet weet of ze je een hand moet geven, een knuffel, of een zoen en als het dan een zoen wordt, of ik dan voor 1, 2 of 3 moet gaan. Ik fiets graag met de wind mee en lekker eten is mijn grootste hobby. Terwijl ik mij door alle grote vragen des levens heen probeer te worstelen — zoals of ik echt mijzelf moet blijven of dat ik best wat meer Beyoncé kan zijn — ben ik ook nog eens bezig met mijn PhD aan de Universiteit van Wageningen. In mijn PhD kijk ik, heel breed gezien, naar de invloed van klimaatverandering op systemen met een kantelpunt. In deze post heb ik een poging gedaan het wat beter uit te leggen.

Op dit moment ga ik langzaam richting mijn laatste jaar, wat betekent dat ik praktisch geen leven heb de komende maanden — als ik anderen moet geloven. Nu ben ik zelf alleen best wel fan van mijn leven, waardoor ik er alles aan ga doen om wel volledig zen en in balans mijn PhD door te komen, met voldoende tijd voor leuke dingen, zoals het eten van een ijsje in de zon. Een onderdeel van mijn plan is het schrijven op deze blog. Schrijven is iets wat ik van kleins af aan gedaan heb en waarin ik mijn spreekwoordelijke ei kwijt kan. Schrijven is een soort van mijn yoga met baby geitjes, als je begrijpt wat ik bedoel.

Dus: wees welkom op mijn kleine stukje wereldwijde web. Hier deel ik alles wat gerelateerd is aan mijn laatste maanden van mijn PhD onderzoek.

Meer info over mijn onderzoek zelf kun je vinden op deze website.

Als je wilt lachen om mijn ongemakkelijke hoofd en het gebrek aan acteertalent, maar tegelijkertijd iets wilt leren over kantelpunten, dan is het volgende filmpje een aanrader:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *